Bedrijven

Bij ons zijn er ook voor bedrijven, zelfstandige instructeurs en alle varianten hierop tal van mogelijkheden!
Voor fokkers kan er een leuke re√ľniedag gepland worden met indoor en outdoor mogelijkheden of wellicht juist een puppy playground samen met de nieuwe pup eigenaren. Voor instructeurs is er bijv. de mogelijkheid om een veld of de binnenhal per halfuur of uur online te reserveren maar ook om je volledige cursus van bijv. 8 weken in zijn geheel te reserveren.
Een hondenfotograaf kan bijv. het uitlaatveld de volledige middag afhuren zodat de honden veilig van de lijn af kunnen tijdens de shoot of juist de binnenhal reserveren omdat er thuis wellicht onvoldoende ruimte is om de studio met fotodoeken op te bouwen.

Zo kan ik qua mogelijkheden natuurlijk eindeloos doorgaan, neem gewoon even contact op zodra je denkt dat het wellicht voor jou interessant kan zijn.

Wil jij een workshop, demonstratie, presentatie o.i.d. geven op het terrein, contact dan voor de mogelijkheden en dan vermelden we dat graag in onze agenda en delen we dat graag voor je op FB.

Ook vind je bij op het terrein van Funkey DogCenter de webshop Grotehonden.com met de webshopvoorraad. Via het logo vind je meer informatie ūüôā

Grotehonden.com

De webshop voor unieke en exclusieve hondenartikelen! Halsbanden van leder op maat bijv. met naam of helemaal naar jouw eigen design. Alle artikelen worden door het Grotehonden team getest, door…