Agilityveld

LET OP: Dit is geen alternatief uitlaatveld wanneer het echte uitlaatveld vol is! Op dit veld mag NIET geplast en/of gepoept worden!
We verwachten dat je op dit veld samen traint, speelt en leert en niet dat je je hond hier uit laat of maar even uit laat razen.

Op het omhekte agilityveld van zo’n 750m2 groot kan je heerlijk met je hond o.a. behendigheid trainen op een prachtige dempende zandbodem.

Alleen of in een groepje, zelfstandig of met je eigen meegebrachte instructeur… het kan allemaal!

Ben je toevallig zelf instructeur en wil je er graag gebruik van maken voor je lessen? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, neem voordat je je reservering plaats dan even contact op met ons.

Je huurt het agilityveld af via de reservering link waarbij je zelf de dag en tijd kan inplannen die nog beschikbaar is om voor een half of heel uur fijn samen met je hond actief te zijn.

De agilitybaan bestaat uit; 1x tunnel, 1x slalom, 1 set prikpaaltjes, 1x wip in hoogte verstelbaar, 1x wip, 14x hoogtesprong op S/M/L hoogte, 1x breekbare band, 1x schutting, 1x kattenloop in 2 hoogtes verstelbaar.

De kosten per half uur bedragen 11,50  (of 13,- wanneer je verlichting nodig hebt) welke je vooraf via het reservering systeem met Ideal kan voldoen.
Reserveringen gaan per half uur, na elk half uur is er 15 minuten speling/wisseling tijd ingebouwd zodat er niet op je voorganger gewacht hoeft te worden en het veld ook echt leeg is op jouw gereserveerde tijd. Tijdens dit tussenliggende kwartier is het terrein dus leeg, degene voor jou is op zijn eigen tijd vertrokken en jij komt netjes op jouw eigen gereserveerde tijd aan. Het speling kwartier is er voor de veiligheid van de honden en is niet bedoeld om gebruik van te maken, niet door langer te blijven en niet door te vroeg aan te komen. Tijdens het speling kwartier doen wij veelal ook de controle rondes die helaas nog steeds nodig blijken.

Boek je 2x een half uur aansluitend, bijv. van 11.00/11.30 (15 min speling) 11.45/12.15 uur, dan krijg je het tussenliggende speling kwartier cadeau ūüėČ
De speling is NIET bedoeld om door te trainen of na te kletsen, maar juist om vooraf je parcours te kunnen bouwen en om je ietwat meer ruimte te geven als je tijd om is maar je hebt nog net niet lekker de oefening afgesloten.

Het buitenseizoen wordt bepaald door de weersomstandigheden, in het buitenseizoen staat de agilitybaan (deels) opgebouwd klaar op het veld en mag je deze natuurlijk naar eigen inzicht verzetten zolang er netjes met het materiaal word omgegaan (tillen en dus niet slepen). Is het weer te slecht, de grond bevroren of te nat, dan kan het zijn dat het agilityveld niet te reserveren is. Heb jij vroeg al gereserveerd en slaat het weer om of is de ondergrond niet veilig genoeg neem dan contact op voor overleg en verzetten van de reservering, veiligheid staat voorop!

Reserveer jij je trainingsmoment met je hond? Tot snel!

Let op: Op dit veld is plassen/poepen NIET toegestaan, uw hond dient uitgelaten het veld te betreden en ongelukjes dienen gemeld te worden. Uitlaten kan langs de weg of langs de parkeergelegenheid, grasstrook op het terrein (hier geldt uiteraard opruimplicht).
(Max. 4 cursisten, grotere groepen op aanvraag per mail.)

Uiteraard houden wij het graag gezellig en veilig voor iedereen, lees hier dan ook de huisregels even door.