Trainingsveld

*** voorheen ook met agilitybaan te huren maar vanwege dat de regels keer op keer niet nageleefd werden en ik als politie agentje zou moeten fungeren is het plezier voor mij eraf en heb ik besloten hiermee te stoppen en is het parcours niet meer aanwezig. Vervolgens viel de hoeveelheid reserveringen ook enorm tegen, van een buiten EN binnen parcours naar alleen een buitenparcours, van 7 dagen per week naar 4 dagen open naar nu dan toch helemaal de agility te stoppen. Heel erg jammer deze keuze te moeten maken maar respect voor de regels en mijn spullen had mij heel veel irritaties gescheeld alsook dat heel veel hondjes nog veel plezier hadden kunnen hebben. Daarentegen blijft het veld wel beschikbaar om lekker te trainen voor bijv. gehoorzaamheid of met je zelf meegebrachte spullen. ***

LET OP: Dit is geen alternatief uitlaatveld wanneer het echte uitlaatveld vol is! Op dit veld mag NIET geplast en/of gepoept worden!
We verwachten dat je op dit veld samen traint, speelt en leert en niet dat je je hond hier uit laat of maar even uit laat razen.

Op het omhekte veld van zo’n 750m2 groot kan je heerlijk met je hond trainen op een prachtige dempende zandbodem.

Alleen of in een groepje, zelfstandig of met je eigen meegebrachte instructeur… het kan allemaal!

Ben je toevallig zelf instructeur en wil je er graag gebruik van maken voor je lessen? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, neem voordat je je reservering plaats dan even contact op met ons.

Je huurt het veld af via de reservering link waarbij je zelf de dag en tijd kan inplannen die nog beschikbaar is om voor een half of heel uur fijn samen met je hond actief te zijn.

De kosten per half uur bedragen 11,50  (of 13,- wanneer je verlichting nodig hebt) welke je vooraf via het reservering systeem met Ideal kan voldoen.
Reserveringen gaan per half uur, na elk half uur is er 15 minuten speling/wisseling tijd ingebouwd zodat er niet op je voorganger gewacht hoeft te worden en het veld ook echt leeg is op jouw gereserveerde tijd. Tijdens dit tussenliggende kwartier is het terrein dus leeg, degene voor jou is op zijn eigen tijd vertrokken en jij komt netjes op jouw eigen gereserveerde tijd aan. Het speling kwartier is er voor de veiligheid van de honden en is niet bedoeld om gebruik van te maken, niet door langer te blijven en niet door te vroeg aan te komen. Tijdens het speling kwartier doen wij veelal ook de controle rondes die helaas nog steeds nodig blijken.

Boek je 2x een half uur aansluitend, bijv. van 11.00/11.30 (15 min speling) 11.45/12.15 uur, dan krijg je het tussenliggende speling kwartier cadeau 😉
De speling is NIET bedoeld om door te trainen of na te kletsen, maar juist om je ietwat meer ruimte te geven als je tijd om is maar je hebt nog net niet lekker de oefening afgesloten.

Is het weer te slecht, de grond bevroren of te nat, dan kan het zijn dat het veld niet te reserveren is. Heb jij vroeg al gereserveerd en slaat het weer om of is de ondergrond niet veilig genoeg neem dan contact op voor overleg en verzetten van de reservering, veiligheid staat voorop!

Reserveer jij je trainingsmoment met je hond? Tot snel!

Let op: Op dit veld is plassen/poepen NIET toegestaan, uw hond dient uitgelaten het veld te betreden en ongelukjes dienen gemeld te worden. Uitlaten kan langs de weg of langs de parkeergelegenheid, grasstrook op het terrein (hier geldt uiteraard opruimplicht).
(Max. 4 cursisten, grotere groepen op aanvraag per mail.)

Uiteraard houden wij het graag gezellig en veilig voor iedereen, lees hier dan ook de huisregels even door.