Trainingsveld

LET OP: Dit is geen alternatief uitlaatveld wanneer het “echte” uitlaatveld vol is! Op dit veld mag NIET geplast en/of gepoept worden!
We verwachten dat je op dit trainingsveld samen traint, speelt en leert en niet dat je je hond hier uitlaat of maar even uitlaat razen.

Op het omhekte veld van zo’n 750m2 groot kan je heerlijk met je hond trainen op een prachtige dempende zandbodem.

Alleen of in een groepje, zelfstandig of met je eigen meegebrachte instructeur… het kan allemaal!
Ben je toevallig zelf instructeur en wil je er graag gebruik van maken voor je lessen? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, neem voordat je je reservering plaats dan even contact op met ons.

Je huurt het veld af via het reserveringsysteem waarbij je zelf de dag en tijd kan inplannen die nog beschikbaar is om per een half uur fijn samen met je hond actief te zijn.

De kosten per half uur bedragen 7,50 welke je vooraf via het reservering systeem met Ideal kan voldoen.
Uiteraard kan je dan ook even doorlinken naar onze huisregels zodat je op de hoogte bent over wat jij en wij mogen verwachten. lees hier de huisregels

Huisregels in vogelvlucht:
Je komt niet eerder dan 5 minuten voor je gereserveerde tijd het terrein op. Ben je eerder, dan ben je i.v.m. de veiligheid niet welkom op ons terrein en verzoeken we je elders te wachten.
Je houdt je hond netjes aangelijnd op het terrein, dus ook de 2 stappen van auto naar het veld. Op het veld kan je hond natuurlijk los wanneer het poortje dicht is.
Op het trainingsveld hou je het netjes, je houdt je hond in de gaten, zorgt dat er niet gepoept, geplast en gegraven word.
Je verlaat het veld op of eerder dan je gereserveerde eindtijd en je bent uiterlijk 5 minuten na je eindtijd weer van het terrein af.
Nodig jij iemand uit om gezellig bij jou op het veld te zijn, helemaal prima maar zorg dat die dan ook op de hoogte is van onze huisregels.
Een reservering word altijd bevestigd met een bevestigingsmail, check dus of je deze hebt ontvangen (ook in je spam). Heb je deze niet ontvangen dan is je reservering niet gelukt en kan je eventueel contact met ons opnemen.
Heeft je hond diarree of is ie niet fit, kom dan niet!
Geniet lekker samen, heb plezier en laat je hond heerlijk genieten van jullie tijd op het uitlaatveld!

Wanneer je een uur wilt boeken boek je 2 tijdvakken die na elkaar komen, bijv. 8.00/8.30 en 8.45/9.15, in het kwartier wat tussen beide reserveringen ligt hoef je dan natuurlijk niet het veld af.
We gaan er vanuit dat met het volgen van de regels het allemaal plezierig, netjes en goed verloopt, je hoeft je dus niet aan/af te melden. Ik hou zelf wel altijd even oogje in het zeil maar loopt er onverwacht toch iets niet naar behoren dan ben ik hiervoor natuurlijk  telefonisch bereikbaar.

Reserveer jij je trainingsmoment met je hond? Tot snel!

Let op: Op dit veld is plassen/poepen NIET toegestaan, uw hond dient uitgelaten het veld te betreden en ongelukjes dienen gemeld te worden. Uitlaten kan langs de weg of langs de parkeergelegenheid, grasstrook op het terrein (hier geldt uiteraard opruimplicht).
(Max. 4 cursisten, grotere groepen op aanvraag per mail.)

Uiteraard houden wij het graag gezellig en veilig voor iedereen, lees hier dan ook de huisregels even door.