Agilityveld

***CORONA MAATREGELEN***
1) Houdt (met max. 4 personen) de richtlijn van 1,5 m afstand tot elkaar van het RIVM aan.
2) Desinfecteer je handen voor het opgaan van het veld en bij het verlaten.
3) Houdt je bezoek aan ons zo kort mogelijk, blijf niet hangen om nog even gezellig na te kletsen o.i.d.
4) De DogRoom wordt slechts beperkt verhuurd, waarbij de overheaddeur open staat en blijft. Reserveren kan per e-mail!
5) Agilityveld buiten blijft gesloten tot nader bericht (ondergrond te nat).
6) Bij het niet hanteren en/of respecteren van deze tijdelijke aanvullende maatregelen kan u worden verzocht het terrein per direct te verlaten.

————————————————————————————————-

Op het omhekte agilityveld van zo’n 750m2 groot kan je heerlijk met je hond o.a. behendigheid trainen op een prachtige dempende zandbodem.

Alleen of in een groepje, zelfstandig of met je eigen meegebrachte instructeur… het kan allemaal!

Ben je toevallig zelf instructeur en wil je er graag gebruik van maken voor je lessen? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, neem voordat je je reservering plaats dan even contact op met ons.

Je huurt het agilityveld af via de reservering link waarbij je zelf de dag en tijd kan inplannen die nog beschikbaar is om voor een half of heel uur fijn samen met je hond actief te zijn.

De agilitybaan bestaat uit; 1x tunnel, 1x slalom, 1 set prikpaaltjes, 1x wip in hoogte verstelbaar, 1x wip, 14x hoogtesprong op S/M/L hoogte, 1x breekbare band, 1x schutting, 1 xkattenloop in 2 hoogtes verstelbaar.

De kosten per half uur bedragen 9,50  (of 11,- wanneer je verlichting nodig hebt) welke je vooraf via het reservering systeem met Ideal kan voldoen.
Reserveringen gaan per half uur, na elk half uur is er 15 minuten speling/wisseling tijd ingebouwd zodat er niet op je voorganger gewacht hoeft te worden. Boek je 2x een half uur aansluitend, bijv. van 11.00/11.30 (15 min speling) 11.45/12.15 uur, dan krijg je het tussenliggende speling kwartier cadeau ūüėČ

Het buitenseizoen wordt bepaald door de weersomstandigheden, in het buitenseizoen staat de agilitybaan (deels) opgebouwd klaar op het veld en mag je deze natuurlijk naar eigen inzicht verzetten zolang er netjes met het materiaal word omgegaan (tillen en niet slepen). Is het weer te slecht, de grond bevroren of te nat, dan kan het zijn dat het agilityveld niet te reserveren is. Heb jij vroeg al gereserveerd en slaat het weer om of is de ondergrond niet veilig genoeg neem dan contact op voor overleg en eventueel retour van het bedrag van de reservering, veiligheid staat voorop!

Het buitenseizoen loopt van ca. april tot ca. oktober afhankelijk van het voorspelde weer. Tijdens het binnenseizoen word de volledige agilitybaan naar binnen verplaatst en is dan te reserveren online via De DogRoom. Tijdens deze periode wijzigt de prijs van het agilityveld naar ‚ā¨4,50 per half uur en word dit verhuurd als buitentrainingsveld.

Reserveer jij je trainingsmoment met je hond? Tot snel!

Let op: Op dit veld is plassen/poepen NIET toegestaan, uw hond dient uitgelaten het veld te betreden en ongelukjes dienen gemeld te worden. Uitlaten kan langs de weg of langs de parkeergelegenheid, grasstrook op het terrein (hier geldt uiteraard opruimplicht).
(Max. 6 cursisten, grotere groepen op aanvraag per mail.)

Uiteraard houden wij het graag gezellig en veilig voor iedereen, lees hier dan ook de huisregels even door.