Uitlaatveld


Een volledig 125 cm hoog omhekt veld van zo’n 4000m2 groot met berg en tunnels!!

Heb je problemen met het los laten lopen van je hond doordat deze weg rent, agressie vertoont naar andere honden, angst heeft of wellicht dat jij het zelf niet prettig vind in de soms toch wat onveilige buitenwereld…?
Dan kan dit zeker jullie oplossing zijn om veilig toch even flink de pootjes te strekken, dat kan natuurlijk alleen want je huurt het uitlaatveld altijd prive of je deelt hem met jouw eigen hond zijn hondenvriendjes (die je dan zelf moet uitnodigen) en organiseert samen een “doggy play time”..

Dit veld is echter alleen bedoeld om lekker te dollen, balletjes te gooien en te rennen, niet specifiek voor trainingsdoeleinden maar dat kan natuurlijk ook. Wil je liever wel trainen reserveer dan het trainingsveld.
Let wel, natuurlijk is op het uitlaatveld plassen en poepen toegestaan (anders heet het natuurlijk geen uitlaatveld 😉 ) maar de poep ruim je natuurlijk wel zelf even netjes op!

Je huurt het uitlaatveld prive af via de reservering link waarbij je zelf de dag en tijd kan inplannen die nog beschikbaar is om een half of heel uur veilig je hond los te laten lopen.

De kosten per half uur bedragen 4,50 welke je vooraf via het reservering systeem met Ideal kan voldoen.

Reserveringen gaan per half uur, na elk half uur is er 15 minuten speling/wisseling tijd ingebouwd zodat er niet op je voorganger gewacht hoeft te worden en het veld ook echt leeg is op jouw gereserveerde tijd. Tijdens dit tussenliggende kwartier is het terrein dus leeg, degene voor jou is op zijn eigen tijd vertrokken en jij komt netjes op jouw eigen gereserveerde tijd aan. Het speling kwartier is er voor de veiligheid van de honden en is niet bedoeld om gebruik van te maken, niet door langer te blijven en niet door te vroeg aan te komen. Tijdens het speling kwartier doen wij veelal ook de controle rondes die helaas nog steeds nodig blijken.

Boek je 2x een half uur aansluitend, bijv. van 11.00/11.30 (15 min speling) 11.45/12.15 uur, dan krijg je het tussenliggende speling kwartier cadeau 😉
Je komt netjes op je eigen gereserveerde tijd bij ons aan (dan is het veld leeg en je voorganger al ruimschoots vertrokken) en gaat er ook netjes op je eigen tijd weer af, je hoeft je dus niet aan/af te melden. Ik hou zelf wel altijd even oogje in het zeil maar loopt er onverwacht toch iets niet naar behoren dan ben ik hiervoor natuurlijk  telefonisch bereikbaar.

Reserveer jij het ” heerlijk los van de lijn pootjes strek moment” van je hond? Tot snel!

Uiteraard houden wij het graag gezellig en veilig voor iedereen, lees hier dan ook de huisregels even door.

PS. Op het uitlaatveld ben je maximaal met 6 honden tegelijk welkom, neem je meer dan 6 honden mee (of nodig je meer dan 6 totaal uit) dan dien je dat aan te vragen per mail.
Bedrijfsmatige uitlaatservice/uitlaatdiensten zijn met groepen groter dan 2 honden niet welkom.
Indien gebruik voor training dan max. 4 cursisten/honden, grotere groepen op aanvraag per mail.