Uitlaatveld


Een volledig 125 cm hoog omhekt veld van zo’n 4000m2 groot met berg en tunnels!!

Je huurt het uitlaatveld prive af via het reserveringsysteem waarbij je zelf de dag en tijd kan inplannen die nog beschikbaar is om per half uur veilig je hond los te laten lopen.

De kosten per half uur bedragen 4,50 welke je vooraf via het reservering systeem met Ideal kan voldoen.
Uiteraard kan je dan ook even doorlinken naar onze huisregels zodat je op de hoogte bent over wat jij en wij mogen verwachten. lees hier de huisregels

Huisregels in vogelvlucht:
Je komt niet eerder dan 5 minuten voor je gereserveerde tijd het terrein op. Ben je eerder, dan ben je i.v.m. de veiligheid niet welkom op ons terrein en verzoeken we je elders te wachten.
Je houdt je hond netjes aangelijnd op het terrein, dus ook de 2 stappen van auto naar het veld. Op het veld kan je hond natuurlijk los wanneer het poortje dicht is.
Op het veld hou je het netjes, je houdt je hond in de gaten, ruimt de ontlasting op en zorgt dat er niet gegraven word.
Je verlaat het veld op of eerder dan je gereserveerde eindtijd en je bent uiterlijk 5 minuten na je eindtijd weer van het terrein af.
Nodig jij iemand uit om gezellig bij jou op het veld te zijn, helemaal prima maar zorg dat die dan ook op de hoogte is van onze huisregels.
Een reservering word altijd bevestigd met een bevestigingsmail, check dus of je deze hebt ontvangen (ook in je spam). Heb je deze niet ontvangen dan is je reservering niet gelukt en kan je eventueel contact met ons opnemen.
Heeft je hond diarree of is ie niet fit, kom dan niet!
Geniet lekker samen, heb plezier en laat je hond heerlijk genieten van jullie tijd op het uitlaatveld!

Wanneer je een uur wilt boeken boek je 2 tijdvakken die na elkaar komen, bijv. 8.00/8.30 en 8.45/9.15, in het kwartier wat tussen beide reserveringen ligt hoef je dan natuurlijk niet het veld af.
We gaan er vanuit dat met het volgen van de regels het allemaal plezierig, netjes en goed verloopt, je hoeft je dus niet aan/af te melden. Ik hou zelf wel altijd even oogje in het zeil maar loopt er onverwacht toch iets niet naar behoren dan ben ik hiervoor natuurlijk  telefonisch bereikbaar.

Heb je problemen met het los laten lopen van je hond doordat deze weg rent, agressie vertoont naar andere honden/mensen, angst heeft of wellicht dat jij het zelf niet prettig vind in de soms toch wat onveilige buitenwereld…?
Dan kan dit zeker jullie oplossing zijn om veilig toch even flink de pootjes te strekken, dat kan natuurlijk alleen want je huurt het uitlaatveld altijd prive of je deelt hem met jouw eigen hond zijn hondenvriendjes (die je dan zelf moet uitnodigen) en organiseert samen een “doggy play time”..
Reserveer jij het ” heerlijk los van de lijn pootjes strek moment” van je hond? Tot snel!

Uiteraard houden wij het graag gezellig en veilig voor iedereen, lees hier dan ook de huisregels even door.

PS. Op het uitlaatveld ben je vrij om 1 extra persoon/gezin uit te nodigen en met maximaal 6 honden tegelijk te komen, wil je meer mensen uitnodigen of neem je meer dan 6 honden mee (of nodig je meer dan 6 totaal uit) dan dien je dat aan te vragen per telefoon.
Bedrijfsmatige uitlaatservice/uitlaatdiensten zijn met groepen groter dan 2 honden niet welkom.

Tijdens (langdurig) natte periodes kan de conditie van het grasveld veranderen naar soppig en/of modder waarbij tevens de hoeveelheid beschikbare reserveertijden door ons kunnen worden beperkt. Is de conditie van de bodem voor jou van belang bij je reservering dan verzoeken we je om telefonisch contact op te nemen en hiernaar te vragen.