Trainingsveld

Op het volledig 125cm hoog omhekte veld van zo’n 935m2 groot kan je heerlijk met je hond trainen.
Een fijne dempende zandbodem die het trainen een stuk prettiger maakt.

Het trainingsveld is eigenlijk het agilityveld 😉 maar dan huur je dus geen agility toestellen erbij. Wij gaan er dan ook vanuit dat jij netjes GEEN gebruik maakt van de toestellen. Het kan wel zo zijn dat er toestellen als parcours zijn opgebouwd, wanneer deze voor jouw training in de weg staan kan je ze natuurlijk verzetten of ons even contacten om deze voor jou te verzetten.

Alleen of in een groepje, zelfstandig of met je eigen meegebrachte instructeur… het kan allemaal!

Ben je toevallig zelf instructeur en wil je er graag gebruik van maken voor je lessen? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, neem voordat je je reservering plaats dan even contact op met ons.

Je huurt het trainingsveld af via de reservering knop waarbij je zelf de dag en tijd kan inplannen die nog beschikbaar is om fijn samen met je hond actief te zijn.

De kosten per half uur bedragen 7,50 welke je vooraf via het reservering systeem met Ideal kan voldoen.
Reserveringen gaan per half uur, na elk half uur is er 15 minuten speling/wisseling tijd ingebouwd zodat er niet op je voorganger gewacht hoeft te worden en het veld ook echt leeg is op jouw gereserveerde tijd. Tijdens dit tussenliggende kwartier is het terrein dus leeg, degene voor jou is op zijn eigen tijd vertrokken en jij komt netjes op jouw eigen gereserveerde tijd aan. Het speling kwartier is er voor de veiligheid van de honden en is niet bedoeld om gebruik van te maken, niet door langer te blijven en niet door te vroeg aan te komen. Tijdens het speling kwartier doen wij veelal ook de controle rondes die helaas nog steeds nodig blijken.

Boek je 2x een half uur aansluitend, bijv. van 11.00/11.30 (15 min speling) 11.45/12.15 uur, dan krijg je het tussenliggende speling kwartier cadeau 😉
Let wel… het spelingskwartier is NIET bedoeld om toch nog even langer te blijven of eerder te starten.

Reserveer jij je trainingsmoment met je hond? Tot snel!

Let op: Op dit veld is plassen/poepen NIET toegestaan, uw hond dient uitgelaten het veld te betreden en ongelukjes dienen gemeld te worden. Uitlaten kan langs de weg of langs de parkeergelegenheid, grasstrook op het terrein (hier geldt uiteraard opruimplicht).
(Max. 4 cursisten, grotere groepen op aanvraag per mail.)

Uiteraard houden wij het graag gezellig en veilig voor iedereen, lees hier dan ook de huisregels even door.